Dagopvang

image

Dagopvang

Heerlijk overdag spelen, terwijl de baas aan het werk is!

Dat moet voor iedere hond als muziek in de oren klinken. En bij Dierenpension Lorinahoeve hebben wij gelukkig die mogelijkheid.
De dagopvang is iets wat bij ons zes dagen per week mogelijk is.
Ons doel van de dagopvang is honden te socialiseren met elkaar en lekker te spelen op de tijden die daarvoor beschikbaar zijn.

Wanneer u minimaal één keer per week gebruikt maakt van onze dagopvang krijgt u een sleutel van een deur die toegang geeft tot een afzonderlijke ruimte waar alleen dagopvang honden zitten.
U kunt uw hond hier plaatsen op een door u gewenst tijdstip, dit kan vanaf 6:00 uur. Dit biedt veel flexibiliteit voor u als klant.
De meesten mensen hebben één of meerdere vaste dagen in de week dat ze gebruik maken van de dagopvang. Deze dagen worden vooraf gereserveerd voor uw hond, aangezien wij maar beperkt plaats hebben. Uiteraard is wisseling van dag mogelijk, indien er op die andere dag wel plaats is. Dit gebeurdt dan ook altijd in overleg.

Mocht u maar af en toe gebruik maken van de dagopvang, dan kunt u uw hond aan de balie brengen tussen 10.30–11.00 uur.
Het ophalen van uw hond is dan altijd tussen 18.00-18.30 uur.

De honden gaan 3x per dag minimaal 30 minuten naar buiten in groepsverband. De honden kennen elkaar op den duur goed, aangezien de dagen elke week gevuld zijn met dezelfde honden. Dit zorgt ervoor dat er soms echt enorme banden en vriendschappen ontstaan tussen honden.

Als ze niet buiten spelen, is het de bedoeling dat ze rust vinden binnen. Dit kan zijn in onze woonkamer. Hierin staan banken en liggen voldoende manden. Mocht het zo zijn dat uw hond onvoldoende rust kan vinden in de woonkamer, zullen wij beslissen om uw hond te plaatsen in een ander verblijf. Dit is dan omdat dit het beste is voor uw hond, bijvoorbeeld vanwege de gezondheid.

De kosten voor de dagopvang kunt u vinden op de tarieven pagina. Wij gebruiken de 10-speeldagen kaart hiervoor. U betaald dan tien speeldagen en krijgt dan één dag spelen gratis van ons.

Wij hopen op deze manier bij te dragen aan een sociale hond in de omgang met andere honden. En uiteraard een blije en uitgespeelde hond mee naar huis te geven. Zodat u bij thuiskomst lekker kan relaxen en niet meer druk hoeft te maken om de hond.

Disclaimer

De tekst op deze website is uiterst zorgvuldig samengesteld.

Ondanks dat kan het voorkomen dat er fouten in de tekst zitten of informatie niet volledig is. Dierenpension Lorinahoeve aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten of onvolkomenheden op deze website.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn:  *

Maandag t/m zaterdag
10:30 - 11:00
18:00 - 18:30

Zondag
10:30 - 11:00  
Avond gesloten

* Op feestdagen zijn er afwijkende tijden.

Contactgegevens

Dierenpension Lorinahoeve

Zanddijk 10
4921 XW Made

Telefoon:
0162-785659

Contactformulier

Google Maps