Pension

image

Pension

Dierenpension Lorinahoeve, alle aandacht voor uw huisdier….

Alle aandacht geven aan uw huisdier wat binnen ons vermogen ligt, dat is waar wij naar streven bij dierenpension Lorinahoeve. Niet zomaar de standaard aandacht en zorg maar dit wordt per huisdier bekeken.
Wij zijn met het pension begonnen in 2012 en hebben wij onze werkwijze geheel passend gemaakt op de vraag van onze klant en visie.
Ondanks dat ieder huisdier anders is, is vaak toch de vraag van de klant hetzelfde: ‘Kunnen jullie de beste zorg leveren voor mijn huisdier?’
Elk huisdier is uniek en heeft dus ook unieke zorg nodig. Samen met het baasje komen we al een hel veel te weten over het huisdier. Zeker tijdens het verblijf komt er voor ons nog veel informatie bij, hierop anticiperen wij zodat we het verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Klantcontact staat bij ons als tweede op de lijst. Bij ons heerst er een informele sfeer wat ervoor zorgt dat er niets in de weg staat voor een leuk gesprek en de weg vrij is voor vragen.
Tijdens het verblijf van uw huisdier kunt u dan ook altijd eenvoudig contact opnemen met ons, dit kan op allerlei manieren, van e-mail tot aan whats-app.
Dit werkt bij ons twee kanten op. Mochten wij vragen hebben over uw huisdier tijdens hun verblijf zullen wij ook niet schromen om contact met u op te nemen. Dit om er wederom voor te zorgen dat de zorg zo optimaal mogelijk is en het verblijf zo prettig mogelijk.

Een pension met een fijne sfeer, deskundig personeel, meedenkend personeel en een hart voor uw huisdier, dat is Dierenpension Lorinahoeve. En daar zijn wij trots op.

Disclaimer

De tekst op deze website is uiterst zorgvuldig samengesteld.

Ondanks dat kan het voorkomen dat er fouten in de tekst zitten of informatie niet volledig is. Dierenpension Lorinahoeve aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten of onvolkomenheden op deze website.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn:  *

Maandag t/m zaterdag
10:30 - 11:00
18:00 - 18:30

Zondag
10:30 - 11:00  
Avond gesloten

* Op feestdagen zijn er afwijkende tijden.

Contactgegevens

Dierenpension Lorinahoeve

Zanddijk 10
4921 XW Made

Telefoon:
0162-785659

Contactformulier

Google Maps