Entingen

image

Entingen

Als u uw huisdier komt brengen moet u ook zijn inentingsboekje meenemen, want wij willen uw huisdier weer gezond en wel meegeven. De onderstaande inentingen zijn verplicht en moeten zijn uitgevoerd op jaarlijkse basis bij een dierenarts en ingevuld in het entingsboekje:

Voor honden:
* Jaarlijkse enting (1 jaar geldig)
* Neusdruppelvaccin/ Bordetella (1 jaar geldig)

Alle inentingen moeten minimaal 2 weken voordat u uw huisdier komt brengen hebben plaatsgevonden. Neem dan ook altijd het paspoort/entingsboekje van uw hond mee zodat wij dit kunnen controleren. Tevens dient men tijdig een vlooienbehandeling te hebben gegeven. Mocht blijken dat uw hond toch vlooien heeft zal hij hiervoor behandeld worden en worden deze kosten doorberekend.
Tevens dienen honden een chip of goed leesbare tatoeage te hebben die op het juiste adres geregistreerd staat.


Voor katten:
* De jaarlijkse enting van katten-niesziekte
* Gechipt zijn en op het juiste adres geregistreerd staan.

De enting moet minimaal 2 weken voor aanvang van de pension periode aan uw kat worden gegeven voor optimale bescherming.
Tevens dient men tijdig een vlooienbehandeling te hebben gegeven. Mocht blijken dat uw kat toch vlooien heeft zal hij hiervoor behandeld worden en worden deze kosten doorberekend.


Kennelhoest bij de hond en niesziekte bij de kat:

Dit zijn de aandoeningen welke zich in een kennel kunnen voordoen omdat hier veel honden/katten bij elkaar zijn. Zodra wij deze ziekteverschijnsellen constateren starten wij direct, in samenwerking met de dierenarts, de behandeling.
Het kan echter zijn dat uw huisdier na thuiskomst alsnog ziek wordt (incubatietijd). Het is raadzaam direct een dierenarts te consulteren omdat deze infectie in een vroeg stadium goed te behandelen is. Gezonde dieren lopen minder kans op besmetting, terwijl jonge, oude en zwakke dieren meer risico lopen.

Het dierenpaspoort en/of entingsboekje moet u afgeven bij ons pension wanneer u uw huisdier(-en) komt brengen. Dit wordt bij het ophalen van uw huisdier aan u teruggegeven.

Disclaimer

De tekst op deze website is uiterst zorgvuldig samengesteld.

Ondanks dat kan het voorkomen dat er fouten in de tekst zitten of informatie niet volledig is. Dierenpension Lorinahoeve aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten of onvolkomenheden op deze website.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn:  *

Maandag t/m zaterdag
10:30 - 11:00
18:00 - 18:30

Zondag
10:30 - 11:00  
Avond gesloten

* Op feestdagen zijn er afwijkende tijden.

Contactgegevens

Dierenpension Lorinahoeve

Zanddijk 10
4921 XW Made

Telefoon:
0162-785659

Contactformulier

Google Maps