Sluiting

image

Dierenpension Lorinahoeve sluit haar deuren

Beste huisdiereigenaren,

Na 9,5 jaar Dierenpension Lorinahoeve gerund te hebben zullen we per 1 november 2021 alle werkzaamheden van het dierenpension stoppen.

In 2012 ben ik Lorinahoeve alleen gestart, het was een sprong in het diepe. Na al die jaren kan ik zeker zeggen dat het goed gelukt is en dat we een enorm klantenbestand hebben opgebouwd.
Al snel kon ik het niet meer alleen runnen en kreeg ik personeel in dienst. Inmiddels heb ik 3 meiden vast in dienst werken voor mij.
Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt voor mijn eigen bedrijf, zoals ik altijd zei: ik was nooit aan het werk, ik was aan het hobbyen.
Met de toenemende drukte, de lange periodes van hoogseizoen kwamen er ook veel andere zaken bij kijken. Personeel, roosters maken, administratie, aansturen stagiaires.

Terugkijkend de afgelopen jaren merk ik dat mijn gehele leven draait om het dierenpension, de honden en katten zijn 365 dagen van het jaar 24 uur per dag aanwezig bij ons. En dit heel dicht bij mijn privé situatie.
Ik heb continu een enorme verantwoordelijkheid over een waardevol bezit van anderen mensen. Een hond of kat behoort bij mensen tot een gezinslid. Het geblaf van de honden is aanwezig op korte afstand van mij en mijn gezin. Dit zorgt ervoor dat ik ondanks mijn ‘vrije’ dagen het nooit los kan laten.
Die continue verantwoordelijkheid en het beïnvloeden van mijn privéleven heeft dan ook ervoor gezorgd dat ik deze beslissing heb genomen.

Met heel veel plezier en toewijding heb ik al die jaren samen met mijn personeel mogen zorgen voor vele huisdieren. Ik ga andere keuzes maken voor mijn toekomst en zal daarom een andere weg inslaan.

Via deze weg wil ik jullie dan ook hartelijk bedanken voor al het vertrouwen in mij als pensionhouder en in mijn personeel.
Ik hoop ook nog veel mensen persoonlijk te kunnen bedanken en jullie lieve huisdieren gedag te kunnen zeggen.

En misschien komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen.


Er kunnen reserveringen gemaakt worden tot en met 1 november 2021.


Groetjes Laura Zwijgers-Kassels

Disclaimer

De tekst op deze website is uiterst zorgvuldig samengesteld.

Ondanks dat kan het voorkomen dat er fouten in de tekst zitten of informatie niet volledig is. Dierenpension Lorinahoeve aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten of onvolkomenheden op deze website.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn:  *

Maandag t/m zaterdag
10:30 - 11:00
18:00 - 18:30

Zondag
10:30 - 11:00  
Avond gesloten

* Op feestdagen zijn er afwijkende tijden.

Contactgegevens

Dierenpension Lorinahoeve

Zanddijk 10
4921 XW Made

Telefoon:
0162-785659

Contactformulier

Google Maps