Wie zijn wij

image

Laura
Oprichter Dierenpension Lorinahoeve 2012

‘Net dat beetje extra doen wat ze bij een ander pension missen’. Met die insteek ben ik in juni 2012 mijn eigen dierenpension begonnen.
Inmiddels is het uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met 5 personeelsleden vast in dienst.
Mijn belangrijkste taak is mijn visie en inzichten overdragen op/naar mijn personeel zodat we de best mogelijke zorg kunnen overbrengen op uw huisdieren. En u het gevoel geven dat u met een gerust op vakantie kunt gaan.
Ik wil dat elk dier afzonderlijk wordt bekeken en dat daarop de zorg wordt gegeven die het beste is voor desbetreffende hond of kat. Het is dus geen standaard werk, juist elk huisdier bekijken en invulling geven aan zijn/haar behoeftes vind ik het belangrijkste.
Uw huisdier is voor mij het belangrijkste, maar op een hele grote 2de plaats komen de klanten. Het klantcontact vind ik bijna net zo belangrijk. Ik wil dat er een informele sfeer is rondom mijn bedrijf en wil dat de drempel zodanig laag is dat er dingen besproken kunnen worden. Alles is bij mij bespreekbaar en ik zal altijd proberen een zo goed mogelijke passende oplossing voor uw huisdier te vinden. Mijn motto naar de klanten is dan ook altijd: niks moet, alles mag. En als we de belangrijke dingen maar weten.

Hieronder stel ik graag ons team voor:
image

Carmen
Dierverzorger sinds 2015

Carmen werkt al sinds 2015 samen met ons bij de Lorinahoeve. Ze is begonnen als stagiaire in 2014, maar al gauw kon ik haar niet meer missen.
Nog nooit ben ik iemand tegen gekomen met zo’n groot verantwoordelijkheidsgevoel op die leeftijd als Carmen. Dat zorgt ervoor dat ze echt alles uit de kast haalt om de beste zorg af te leveren. Je kan echt op haar bouwen.
Carmen woont samen met haar man Mike en haar kleine keeshondje Joske in Sprang-Capelle. Ze heeft de opleiding dierenverzorging niveau 3 voltooid met vlag en wimpel.
Inmiddels werkt ze al zo lang bij de Lorinahoeve dat ze ook veel inzichten in ziektebeelden heeft gekregen. En dit dan ook erg goed kan zien en rapporteren.
Carmen is enorm precies, heeft een enorm hart voor de Lorinahoeve en vooral voor de honden en ze is de rechter en linkerhand van Laura.
Met al uw vragen kunt u goed bij haar terecht en zal zij altijd proberen u zo goed mogelijk te helpen. En zo nodig dingen met Laura te overleggen. Ze heeft de leiding over stagiaires en begeleid deze mee. Ook administratieve zaken zoals entingen/dagopvang worden door haar geregeld. Carmen werkt gemiddeld 30 uur per week bij de Lorinahoeve.
image

Christel
Dierverzorger sinds 2018

Christel is een jonge energieke meid die nog studeert aan het Prinsentuin College in Breda. Ze studeert daar dierenverzorging niveau 3.
Christel woont nog thuis bij haar ouders in Made en helpt ons in de weekenden mee. Ook in de schoolvakanties wil ze een extra handje helpen.
Ze concentreert zich goed op haar school, maar een betere praktijkplaats is er bijna niet voor haar. Dus dit werk sluit mooi aan bij haar opleiding.
Christel is nog een jonge meid vol enthousiasme en bereid om te leren. Vooral de omgang met honden en het leren van gedrag komt veel naar boven. Ze zit nog niet bij de computer en of neemt de telefoon op. Wel helpt ze veel mee met het halen en brengen. Als ze langer in dienst is zal ze ook telefoon en balie gaan doen. Christel werkt gemiddeld 8 uur per week bij ons in de weekenden en vakanties.
image

Lexx
Roedelleider sinds 2016

Lexx is de meest hardwerkende en enthousiaste collega die we hebben. Hij heeft de belangrijke taak om het bedrijf te beschermen tegen gevaarlijke mensen. En om iedere hond te keuren die binnen komt, of hij deze wel aardig genoeg vind. Vanaf de trimtafel zal hij er altijd op toe zien dat elke hond die binnen komt voldoende is geënt en er klaar voor is om met hem te spelen.
Lexx heeft nog een klein vriendinnetje, Kyara. Daarmee leeft hij als hij niet bij de honden is.
Zijn dag is goed gevuld, van luieren, eten tot aan druk spelen met de andere honden.
Lexx is de hond van Laura, en heeft het beste honden leven wat er bestaat. Overdag heel de dag aandacht en spelen en ’s avonds lekker droog en warm bij Laura binnen.
Dus zwaai gerust naar hem als u hem ziet in de trimsalon, van nog meer aandacht wordt hij altijd blij.
image

Melanie
Dierverzorger sinds 2018

Melanie werkt inmiddels ruim een half jaar bij de Lorinahoeve. Ze is afgestudeerde paraveterinair en kon hier helaas geen werk meer in vinden. Ze werkte inmiddels in een andere branche, maar kwam vol enthousiasme op de vacature af.
Melanie woont nog bij haar ouders in Made, maar is ook veel te vinden bij haar vriend in Oosterhout.
Ze is een rustig persoon en neemt altijd weloverwogen beslissingen maar kan werken als een paard. Door haar achtergrond als paraveterinair zijn ook ziektebeelden bij haar niet onbekend. En worden dingen vroegtijdig gezien mochten deze aanwezig zijn.
Aangezien het een lange tijd duurt voordat je alles weet bij ons in het pension, zal ze soms nog dingen overleggen voordat ze antwoord kan geven. Dit omdat er wel bepaalde vaste regels bestaan, maar daar ook vaak van afgeweken wordt omdat alles per huisdier wordt bekeken.
Melanie heeft veel liefde voor honden, en vind het dan ook erg leuk en interessant om bij ons veel te leren van gedrag van honden.
Ze is enorm klantvriendelijk en zal dan ook altijd iedereen aan het einde van een telefoon gesprek een prettige dag wensen.  Melanie werkt gemiddeld 25 uur per week bij mij.
image

Sanne
Dierverzorger sinds 2018

Sanne werkt bij de Lorinahoeve sinds juli 2018. En wat is ze in het diepe gegooid zo net voor de zomervakantie. Dat is geen gemakkelijke start.
Sanne komt uit de dierenartspraktijk en heeft ook haar paraveterinair diploma behaald. Ze woont nog thuis bij haar ouders in Tilburg, maar ook regelmatig te vinden in Dordrecht bij haar vriend.
Ze was toe aan een nieuwe uitdaging en vooral een gezellig bedrijf om samen te werken met collega’s.
Sanne heeft veel ervaring in de dierenartspraktijk en ook van het ingeven van medicijnen. Problemen bij honden / katten worden dan al snel gezien en rapporteert. Sanne heeft ook een grote liefde voor katten, en heeft vroeger ook in een kattenpension gewerkt.
Ze is een rustige maar enthousiaste meid die graag haar kennis wil delen met mensen. Ze heeft nu goed haar draai gevonden in de Lorinahoeve en gaat starten met haar trimmersopleiding oktober 2019. Ook het leren kennen en herkennen van honden gedrag vind ze erg leuk.
Aangezien het een lange tijd duurt voordat je alles weet bij ons in het pension, zal ze soms nog dingen overleggen voordat ze antwoord kan geven. Dit omdat alles per huisdier wordt bekeken. Sanne werkt gemiddeld 25 uur per week bij ons.

Disclaimer

De tekst op deze website is uiterst zorgvuldig samengesteld.

Ondanks dat kan het voorkomen dat er fouten in de tekst zitten of informatie niet volledig is. Dierenpension Lorinahoeve aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten of onvolkomenheden op deze website.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn:  *

Maandag t/m zaterdag
10:30 - 11:00
18:00 - 18:30

Zondag
10:30 - 11:00  
Avond gesloten

* Op feestdagen zijn er afwijkende tijden.

Contactgegevens

Dierenpension Lorinahoeve

Zanddijk 10
4921 XW Made

Telefoon:
0162-785659

Contactformulier

Google Maps